Vali Tavlı, İftarda gazetecilerle buluştu


Basın camiasına yakınlığıyla bilinen Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun’da görev yapan basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi

VALİ TAVLI “BASIN EMEKÇİLERİ” DİYE HİTAP ETTİ
İftar sonrası bir açıklama yapan Vali Tavlı “Sevgili Basın Emekçileri” diye hitap ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Samsun Valiliğine bağlı kamu kurum ve kuruluşları nasıl kamu hizmeti üretiyorsa sizler de vatandaşımızı aydınlatıcı bilgilerle kamu hizmeti üretiyorsunuz. Bu nedenle vatandaşımızı doğru, gerçekçi tarafsız haberlerle bilgilendiren, sahada emek harcayan gazetecilere teşekkür ederim” diye konuştu.

SÖZ, ONURSAL BAŞKAN UZUN’A VERİLDİ
Vali Orhan Tavlı’nın ardından konuşması için mikrofon uzatılan Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ise “Burada hem 19 Mayıs, hem de Samsun Gazeteciler Cemiyetinin Onursal Başkanı Necdet Uzun var. Bizim meslekte, yaş olarak bir gün bile büyük olana abi, mesleğe bir gün önce başlayana da “usta” denir. Bu durumda burada konuşmak da Onursal Başkanımıza düşer” dedi.

CEMİYET BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır’ın da onaylaması üzerine basın mensupları adına bir konuşma yapan Onursal Başkan Necdet Uzun, her iki cemiyet başkanına gösterdikleri sevgi ve saygı nedeniyle teşekkür etti.

PROGRAM NEŞELİ SOHBET HAVSINDA GEÇTİ
Onursal Başkan Uzun, bu tür organizasyonlara çok sık katılmadığını belirterek, “Bu kez farklı oldu. Çünkü, Vali Tavlı gazetecilerin yanındaysa bizim de onun yanında olmak gibi bir görevimiz var. Bu yaklaşımları nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Sohbet havasında devam eden program sonunda Vali Tavlı, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi

  

Yazar
Dünyanın Sesi

0 yanıt Bir yanıt yazın

Yanıtınızı Bırakın