Beytepe 1965 Cafe&Restaurant İsrafa ''Dur'' Dedi
- 12 Eylül 2020
- Yazar Dünyanın Sesi
Cafe ve restaurant işletmeleri tarafından müşterilere sunulan serpme kahvaltı seçeneği birçok kişi tarafından son yıllarda sıkça tercih ediliyor. Masaya getirilen besinlerin büyük bir bölümü ise tüketilmediği için çöpe dökülüyor.
Ulusal basının da aktardığı gibi müşterilerin önüne getirilen çeşit çeşit yiyeceklerin hepsi yenilmiyor ve büyük oranda israf ediliyor.
Söz konusu israfın yıllık faturası ise 100 Milyar Türk lirasına ulaşıyor.
Beytepe 1965 Cafe&Restaurant, ülkemiz ekonomisinin kaybının azaltılmasına katkı sağlamak ve dünyada yüz milyonlarca kişinin açlıkla boğuştuğu günümüzde insani bir duyarlılık göstermek için serpme kahvaltıda başlattığı ''Sevdiğini ye, sevmediğin kalsın'' kampanyası ile tüm Türkiye'ye örnek olacak bir davranışı hayata geçirdi. Samsun halkından yoğun talep gören bu kampanyayla Beytepe 1965 Cafe&Restaurant'a gelen misafirler geniş ürün yelpazesinden istediklerini seçip, dilediklerini yiyebiliyor.
Beytepe 1965 Cafe&Restaurant Genel Müdürü Mustafa Tüysüz, Samsun halkının büyük bir memnuniyet ile takdir ettikleri ''Sevdiğini ye, sevmediğin kalsın'' kampanyasına ilişkin şunları dedi:
''Bizler, bu söz konusu uygulama ile Samsun'da bir ilke imza attık. Diğer işletmelere de örnek olacağımıza inanıyorum. Bu kampanyaya destek vermek ve insanların israfla mücadelede daha çok katılım sağlamasını gerçekleştirmek için kahvaltı tabağını bitirene %10 indirim uyguluyoruz.''
Samsun'da ailelerin rahatça çocukları ile birlikte vakit geçirebilecekleri, geniş ve ferah mekanda huzur bulabilecekleri ve temizlik endişesi olmadan yemeklerini yiyebilecekleri Beytepe 1965 Cafe&Restaurant'ı kutluyoruz.
0 yanıt Bir yanıt yazın